Sophie van Bergen

Productie stagiair(e) gezocht voor bioscoopfilm

Productie stagiair(e) gezocht voor bioscoopfilm


(auto-translated from Dutch)

Tom de Mol Productions is een productiebedrijf gevestigd in Amsterdam en is bekend van o.a. De Z van Zus, Black Lotus, Happy Single, Bed & Breakfast. Benieuwd naar de vele andere werken van TDMP? Neem een kijkje op het Instagram account: https://www.instagram.com/tomdemolproductions/

What do we offer?
Een hele leuke leerzame werkomgeving waarbij de de mogelijkheid hebt om mee te werken aan de pre-productie en de draaidagen van een bioscoopfilm. Een stagevergoeding van 500 euro per maand.

Location
Amsterdam

Description
Voor een spannende bioscoopfilm van TDMP genaamd Wraak (geregisseerd door Jonathan Elbers), zijn wij opzoek naar een enthousiaste productie stagiair(e) die ons team vanaf november komt versterken.

Job requirements / profile
In november en december (met uitzondering van de feestdagenperiode) help je ons in de pre-productie periode op kantoor. In januari en begin februari, sta je op de set als productie assistent en krijg je de mogelijkheid om alle departementen op de set goed te leren kennen en ondersteun je waar nodig is. Er zijn 20 draaidagen in januari en februari (mogelijk al een aantal begin december). Voor deze functie is het van belang dat je over een rijbewijs beschikt en je comfortabel voelt om in Amsterdam te rijden.

Language requirements
Nederlands

Respond / more information
you have to log in to reply
Geplaatst09-10-2024
Expires 18-10-2024
368