Tonya Perevozova

Enthousiaste set dresser gezocht

Enthousiaste set dresser gezocht


(auto-translated from Dutch)

‘Te Koop’ is een korte film van 15 minuten over HENDRIK, een luie en passieloze jongeman uit een onwijs rijke familie. Zijn ouders, gefrustreerd door zijn gebrek aan doelen in het leven, sturen hem naar een bejaardentehuis om vrijwilligerswerk te doen, waar hij zijn complete tegenpool ontmoet - een arme kunstzinnige punker genaamd HENK. Henk en Hendrik lijken bijna een goede vriendschap op te bouwen, totdat er één punt van onenigheid ontstaat: geld.

De film wordt binnen 3 draaidagen ergens in november geschoten. Er komt een kleine première in Zuid-Holland en hopelijk nog screenings bij filmfestivals.

What do we offer?
Wij bieden een enthousiaste jonge team, een leuke ervaring op set, mooie beelden voor je portfolio en catering natuurlijk :)

Type
semi-professionele productie

Location
Zuid Holland

Description
We zoeken en enthousiaste set dresser met een oog voor liminal spaces die beschikbaar is voor 3 dagen in november. Je zult ervoor moeten zorgen dat de bestaande sets goed aangekleed zijn en mooi ogen op het scherm. Je krijgt brede creatieve vrijheid om aan de hand van het script en een paar moodboards hiermee aan de slag te gaan. Zo nodig kun je ook een algemene set assistent lenen om je te helpen.

Er wordt aan de hand van jouw visie een budget voor setdressing met je worden afgesloten en evt. reiskosten worden ook vergoed maar wegens het feit dat het een volledig zelfstandige productie is kunnen we je niet betalen.

Job requirements / profile
Voor deze functie hoef je geen eerdere ervaring hebben (alhoewel dat zeker een bonus is) maar moet je wel beschikken over een sterke esthetische visie en een hands-on mentaliteit. Verder moet je ook vriendelijk een open kunnen zijn met de crew en cast om voor een gezellige sfeer op set te zorgen.

Language requirements
Engels of Nederlands

Respond / more information
you have to log in to reply
Geplaatst08-10-2024
Expires 28-10-2024
301