Paolo van Oudenallen

GEZOCHT: Gaffer/ Grip

GEZOCHT: Gaffer/ Grip


(auto-translated from Dutch)

Introductie:

Een fictionele reclame spot voor Het Online Wijnhuis.

Treatment:
(Comedy stijl commercial: "Onwaarschijnlijke Wijnkenners")

Een groepje van vier stoer geklede metalheads (Erik, Theo, Vincent en Peter) komen bij een chique restaurant aan een tafel zitten. Een aantal andere restaurant bezoekers (deftig, bekakt) kijken lichtelijk geschokt dat dit gezelschap hier komt zitten.

De ober komt aangelopen en vraagt huiverig of de heren wat willen drinken. Even is het spannend wat de heren gaan doen, tot Erik opeens met een onwijs nette stem ABN spreekt en evenals zijn medegasten veel wijnkennis blijkt te bezitten. De ober is helemaal van zijn aprepos van deze onverwachte wending. Er volgt een montage met een voice-over van de dienst en er wordt duidelijk gemaakt wat Het Online Wijnhuis biedt: kwalitatieve en betaalbare wijnen die thuis bezorgd worden.

“Beleef thuis de beste wijnen, bij Het Online Wijnhuis!”

What do we offer?
Omdat dit een nieuwe ervaring is van productie, is deze shoot puur voor de ontwikkeling van ons portfolio. Hierdoor is het niet een winstgevend project en is er een beperkte hoeveelheid budget.
Wij willen zeker onkosten voor u dekken en in overleg ook een betaling bieden als uw portfolio ons aanspreekt!

Deze shoot zal zeer zeker mooi op uw portfolio staan, dus als u geïnteresseerd bent, neem dan gauw contact met ons op!

Type
semi-professionele productie

Location
Woerden/ Leiden

Description
Wij zoeken een gaffer/ grip die ervaring heeft met avond interieur belichting. De scene speelt zich af in een luxe restaurant. We hebben een moodboard en storyboard (op SetALight) klaar staan om onze visie zo duidelijk mogelijk aan u te laten zien.

Wij huren Aputure lampen of andere benodigdheden zodat u uw beste werk kunt leveren. Het is 1 dag set voorbereiding en 1 shoot dag, twee dagen in totaal dus.

De draaidagen zullen eind oktober/begin november plaats vinden.

Job requirements / profile
Gaffer/ Grip

Language requirements
Nederlands/ Engels

Respond / more information
you have to log in to reply
Geplaatst07-10-2024
Expires 20-10-2024
380