Fabel Film

Stagiair(e) productie gezocht (Fabel Film)

Stagiair(e) productie gezocht (Fabel Film)


(auto-translated from Dutch)

Fabel Film is een productiebedrijf vanuit Tilburg dat high-end filmproducties levert voor zowel nationale als internationale klanten, zoals de Efteling, ASML, ESPN, de Beekse Bergen en de Rabobank. Ons portfolio varieert van commercials tot online campagnes, van documentaire tot fictie. Onze films combineren een sterk verhaal met opvallende visuals en karakter. Nieuwsgierig? Bekijk onze showreel: http://fabel.film/showreel/

What do we offer?
Bij ons duik je in een inspirerende stage binnen een jong en bevlogen team, met een passende stagevergoeding. We geven je de kans om gedurende je stage aan een indrukwekkend en divers portfolio te werken.

Location
Tilburg

Description
We willen ons productieteam vanaf januari 2025 wederom versterken met een gedreven stagiair(e). Als stagiair(e) ben je meer dan alleen een 'extra hand'. Je speelt een centrale rol in het ondersteunen van het productieproces. Je bent verantwoordelijk voor het assisteren bij shooting, het organiseren en bijhouden van de planning, locatiescouting, communicatie met cast en crew, en het zorgen voor de nodige productiebenodigdheden. Bij ons stap je in een dynamische wereld, omgeven door een jong en gepassioneerd team dat je stimuleert, uitdaagt en ruimte geeft om te groeien.

Job requirements / profile
• Je barst van het enthousiasme, bent creatief en uitstekend in communiceren.
• Initiatief nemen zit in je natuur.
• Je bent bedreven in Microsoft Office Word & Excel.
• Film en content? Daar krijg jij energie van en je weet je ideeën duidelijk over te brengen.
• Je zit in minimaal je 2e jaar van een MBO mediaopleiding of je 3e jaar van een HBO mediaopleiding.
• Een rijbewijs is mooi meegenomen, maar niet verplicht.

Language requirements
Nederlands

Respond / more information
you have to log in to reply
Geplaatst07-10-2024
Expires 15-11-2024
383