Janneke de Ruiter

Kostuumdept zoekt stagiair

Kostuumdept zoekt stagiair


(auto-translated from Dutch)

Word je enthousiast van het idee om mee te kunnen werken in een kostuumdepartement? Ben je een creatieve denker en doener? Hou je van dingen regelen? Houd je van afwisseling, maar ook van dingen juist heel goed en precies afmaken?

What do we offer?
We bieden aan: een stagevergoeding marktconform, en een mooie plek om veel te leren.

Location
Amsterdam

Description
We zoeken bij voorkeur iemand die een opleiding volgt aan een academie en al wat ervaring/kennis heeft van kleding/kostuums en/of van films maken. Een rijbewijs zou extra handig zijn.

Job requirements / profile
De werkzaamheden zullen deels achter de computer zijn, denk aan: het uitpluizen/in schema's verwerken van de verschillende onderdelen van het script, researchen naar inspiratiebeelden, ordenen en bijhouden van de planning, financiƫn, kostuum-sets per acteur, per scene in overzichten zetten, enzovoort.

Maar ook fysiek op het atelier: het ordenen van de aanwezige kostuums en accessoires, en organiseren/zoeken naar specifieke kleding voor de serie, het assisteren tijdens doorpassen van acteurs.

Het kostuumdept wandelt allerlei fases door, die allemaal boeiend zijn, en heel verschillend. In een gesprek zullen we je meer details geven.

Language requirements
Nederlands

Respond / more information
you have to log in to reply
Geplaatst01-10-2024
Expires 01-11-2024
294