Wat kan ik met mijn lidmaatschap?
Jezelf, je bedrijf of organisatie presenteren
Met een lidmaatschap kun je een uitgebreid profiel aanmaken om jezelf goed presenteren aan andere filmprofessionals en relaties/klanten. Personen met een lidmaatschap krijgen meer zichtbaarheid en worden groter getoond in de resultatenlijsten. Je hebt daarbij de mogelijkheid om de voor jou relevante categorieen te kiezen.

Cast en crew zoeken
De Film Industry Guide is een internationaal presentatie platform voor filmmakers en filmbedrijven. Met een lidmaatschap kun je onbeperkt contact zoeken met cast en crew in de gids.

Contact maken via het prikbord
Via de prikborden van Filmpeople (Filmvacatures, Filmprikbord, Filmcastings, Filmstages en Filmfiguranten) kun je contact leggen met mensen en/of bedrijven die je nog niet kent. Als lid kun je gratis berichten plaatsen en onbeperkt reageren op berichten.

Op de hoogte blijven
Wordt op de hoogte gehouden van relevante berichten via onze filmmailings. Leden krijgen als eerste toegang tot de nieuwe functies.

Het laatste filmprofessional nieuws lezen
Via Filmnieuws houden we je op de hoogte van al het nieuws uit de nationale en internationale filmwereld. Leden kunnen zelf nieuwberichten aandragen voor de nieuwsbrief.

Je producties toevoegen en internationaal registreren via ISAN
We bouwen aan een overzicht van filmproducties in Nederland. Via Filmpeople kun je een ISAN nummer aanvragen en zo ook je productie internationaal registreren. Als lid krijg je hierbij korting.

Korting op verzekeringen
Leden krijgen korting op hun verzekering voor filmprofessionals bij DSV Verzekeringen.

Je online netwerk opbouwen
FIlmpeople werkt met steun van het Nederlands Filmfonds aan een sociaal netwerk voor de filmwereld: 'filmconnecties'. Denk aan een combinatie van LinkedIn, Facebook en IMDb, maar dan geheel toegespitst op de Nederlandse filmwereld. Om gebruik te maken van alle mogelijkheden van dit platform moet je lid zijn.